středa 26. března 2014

Životopis

Gianbattiste Vittore Chiavaelli
Narozen: 5. ledna 1980

Vzhled:
 Gianbattiste je chlapec s velice vysokou postavou která kontrastuje s jeho nezdravou vychrtlostí. Má překrásnou, bezchybnou porcelánově bledou pleť. Kdybychom se pohybovali odspodu nahoru uchvátí vás jeho hubené, dlouhé nohy, které s velkou radostí dává často na odiv. Od noh se přehoupneme přes boky k trupu. Ten má klasickou siluetu přesýpacích hodin, s párem podlouhlých paží tak dotváří bezchybnou postavu modelky z módních časopisů /až na to že místo nepatrných prsou zkrátka žádné nejsou/. Nakonec se přes hubený krk přehoupneme k obličeji, jenž tvoří kapitolu sám o sobě. V obličeji jsou jeho rysy spíše ženské než mužské. Obličej mu zdobí výrazné /avšak stále přirozené/ rty, menší nosík a uhrančivé oči šedé barvy které často zdobí kouřovým líčením. Nad očima se vznáší udržované a štíhlé obočí. Nosí dlouhé vlasy udržovaná trošku déle pod ramena. Jejich přírodní barvu už si ani Gianbattiste nepamatuje, jelikož jeho vlasy mu poprvé obarvila matka již v jeho třech letech. Ale s oblibou tvrdí, že je to blond. Přes velice časté barvení jsou jeho vlasy velice kvalitní /díky tomu že kouzelnické barvy na vlasy neničí vlasy a navíc Gianbattiste používá velké množství těch nejkvalitnějších přípravků na vlasy/.

Povaha:
Gianbattisteho chování už od raného dětství deformovala jeho matka, která své dítě brala spíše jako panenku, takže mu už odmala nechávala barvit vlasy, brala ho s sebou ke svým kosmetičkám a nakupovala na něj nejdražší oblečení od vrcholných návrhářů. Takže Gianbattiste ze všeho nejvíce dbá na svůj zevnějšek, je velice povrchní a věří, že krása a styl jsou jedny z nejdůležitějších vlastností. Je také značně elitářský a do blízkého okruhu přátel si nevezme kdekoho. S tím je spojeno i to že je velice povýšený, k čemuž byl též vychováván. Je naprosto nesnášenlivý vůči mudlům a většinou i ke kouzelníkům s mudlovským původem. Mezi jeho další vlastnosti patří jistá potřeba po extravaganci a pobuřování. Jinak je velice společenský, neskutečně miluje dobré večírky a lehké koketování.
Koníčky:
Díky matce se už od útlého dětství velice zajímá o módu a vše s ní spojené. Také velice miluje malování, pro které má přirozené nadání. Má také vcelku hezký hlas a jisté vlohy pro zpěv, které se však rozhodl nadále nerozvíjet.

Původ:
Gianbattisteho rod je jeden z nejstarších čistokrevných kouzelnických rodů v celé Evropě.
Původní zmínky o něm se objevují již v 5. století z Byzantské říše. Podle těchto zmínek se rodina usídlila v Konstatinopolisu a za pomocí manipulace se samotným císařem si vydobyla výsadní postavení. V 6. století po dobytí Itálie se rodina rozhodla pro přesun do Itálie, kde sídlí dodnes.
V dnešní době je rodina považována za největší v celé Itálii a sídlí poblíž Milána v nádherném paláci s názvem Palazzo Chiavaelli, ten je chráněn kouzlem tak aby jej mudlové viděli jako bortící se trosky, pod rouškou se však skrývá největší a nejkrásnější sídlo celičké Itálie. Palazzo Chiavaelli bylo již od vzniku často upravován, ba dokonce razantně přestavován, najde se tu ovšem prvek z každé doby, leč občas důkladně skryt. Za vším tím skvostně zpracovaným mramorem a nejvelkolepější dřevořezbou se skrývá spousta tajných skrýší a místností. Toto rozsáhlé panství je vskutku schopné pojmout přes tři stovky nocležníků /a vězte, že byly doby, kdy rodina měla plný počet hostů, kteří rádi využívali pohostinnosti/. Nyní musejí skřítci udržovat dům perfektně čistý i přesto, že velké množství místností se nevyužívá. Rodina ale vlastní rezidence roztroušené po celém světě. Do dnešních dnů si rodina si vybudovala impozantní obchodní impérium a je tak jednou z nejbohatších rodin v Evropě ne-li jednou z nejbohatších na celém světě.

Rodina:
Matka - Angelica Elisa Chiavaelli /rozená Abelli, 35 let/ - Gianbattisteho matka je krásná mladá žena s bledou pletí a dlouhými blond vlasy. Její skutečný věk je 35, ale nikdo to ve skutečnosti neví, jelikož se často vydává za mladší. Jako mladá byla velice úspěšná modelka, stala se tváří předních značek a nechyběla na jediné kouzelnické haute couture přehlídce. Dodnes má skvělé kontakty v kouzelnické módní branži. Je společenská, manipulativní, povrchní a nemá problém za jediné haute couture šaty utratit 400 galeonů, ale zároveň je velice inteligentní žena.

Otec - Agamennon Vincenzo Chiavaelli /39 let/ - Otec Gianbattisteho je typický Ital s opálenou pletí, černými pečlivě upravenými vlasy a chladným pohledem. Businessman se vším všudy, věčně zaměstnaný a za jeho obchody prý už stojí pár mrtvol, ale nikdo se neodváží proti němu otevřeně vystoupit. Je nezpochybnitelnou hlavou rodiny, dbal na Gianbattisteho a už odmala mu platil ty nejlepší učitele, ať už šlo o všemožné cizí jazyky, filozofii nebo umění. Po několika nepříjemných incidentech se rozhodl, že bude lepší, když bude Gianbattiste studovat v zahraničí a nakonec ze všech těch škol vybral právě Bradavice jako nejlepší možnou volbu.

Pramatka ze strany otce - Caterina Maria Chiavaelli - Postarší dáma /65 let/, s přísným pohledem. Vždy chodí v elegantních rukavičkách, luxusním kostýmku s extravagantním kloboukem na hlavě. Většinu svého času tráví v Římě a v Pallazo Chiavaelli tráví čas jen velice nerada, kvůli vzpomínkám na svého zesnulého manžela. Velice ráda tráví svůj čas s vnukem a vždy když ho vidí, jej obdaruje nějakou maličkostí /jako jsou značkové hedvábné kravaty, kožené opasky atd./


Pramatka ze strany matky - Concetta Avellina Masoritti /62 let/ - Žena s vyhlazeným obličejem, rty namalovanými vždy rudou rtěnkou a velkými kulatými slunečními brýlemi. Je velice pozoruhodná dáma a v Itálii jsou její eskapády velice často na první stránce společenských magazínů. Sama se proslavila vynalezením několika omlazujících kouzel a lektvarů. Momentálně truchlí za svého již třináctého manžela, jež se nedávno záhadně ztratil /a stejně záhadné jsou úmrtí i jejích předešlých manželů/.

Žádné komentáře:

Okomentovat